logo Het Paramedisch Huis, Turnhout

Onze missie

In 1991 werd de praktijk opgestart als een duo kine-praktijk. Door de jaren heen probeerden we ons te verdiepen in specifieke onderdelen van de kinesitherapie. Hierdoor groeide niet alleen onze honger naar nog meer kennis, maar vooral ons gevoel om deze kennis te delen. Jaarlijks liepen verschillende studentes stage.

In 2006 kwam Tom de praktijk versterken. Niet alleen zijn sportgericht idealisme, maar ook zijn drive zorgden er mee voor dat we bleven groeien.
In 2015 doet Jolien met haar basketbal-vibes een nieuwe wind waaien en in 2022 versterkt hippe Julie ons team.

Omdat onze locatie op de Merodelei 167 uit zijn voegen begon te barsten, zijn we op zoek gegaan naar een groter pand. Toen zich de mogelijkheid aanbood om in een voormalig bankkantoor vlak bij de praktijk te starten, werd ons nieuw concept geboren.

Heel ons team is constant op zoek naar meer kennis, nieuwe technieken en interessante opleidingen. Ondanks deze kennisvernieuwing bleven we een beetje op onze honger zitten.
Waarom? Omdat we met ons enthousiast team ervan overtuigd zijn dat we naast de mogelijkheden die we met de kinesitherapie kunnen bieden NOG MEER kunnen doen om bij te dragen tot een totaal comfort-pakket voor de patiënt.

Lees verder over onze toekomstvisie

Vul in en in contacteer u zo spoedig mogelijk!