logo Het Paramedisch Huis, Turnhout

Diëtiste en voedingsdeskundige

Annulaties

Wanneer u niet aanwezig kan zijn op uw afspraak, verzoeken wij u vriendelijk dit zo spoedig mogelijk door te geven zodat wij de afspraak kunnen verplaatsen of eventueel annuleren. U kan uw afspraak tot 24 uur op voorhand kosteloos annuleren.
Indien u laattijdig annuleert, zijn we genoodzaakt ze aan te rekenen owv de gereserveerde tijd.

HPH155 Turnhout

Voedingsadvies

Vandaag de dag lijkt het vaak moeilijk de juiste voedingskeuzes te maken want de verleiding ligt om de hoek. De media verkoopt vele tegenstrijdigheden waardoor je in de war raakt. Een goede gezondheid is nochtans van groot belang om je goed in je vel te voelen.

Ik ben een erkende diëtiste met een visumnummer van de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de voedselketen en leefmilieu van België. Bovendien ben ik aangesloten bij het RIZIV.
Je kan bij mij onder andere terecht voor advies rond:

  • vermagering
  • bijkomen in gewicht
  • vegetarisme en veganisme
  • zwangerschap en borstvoeding
  • hart- en vaatziekten (cholesterol, bloeddruk,…)
  • kanker
  • diabetes type 1 en type 2
  • maag- en darmproblemen (diarree, constipatie, ziekte van Crohn, PDS, …)
  • voedingsallergieën en intoleranties (lactose, gluten, eieren, fructose,…)
  • voeding na een maagverkleining
HPH155 Turnhout

Werkwijze

Tijdens een eerste consultatie ga ik aan de hand van een uitgebreide anamnese jouw persoonlijke eet- en leefgewoontes verzamelen en jouw doelen en verwachtingen in kaart brengen. Ik luister naar al jouw vragen. Bovendien wordt jouw lichaamssamenstelling gemeten met onze professionele Tanita bodyscanner. De resultaten bespreken we samen en ik geef je al enkele algemene adviezen. Een doorverwijsbrief van je arts, een kopie van recente bloeduitslagen en eventueel een medicatielijst mag je steeds meebrengen.

Bij een tweede consultatie overlopen we samen jouw aangepast voedingsschema. We bespreken welke struikblokken je ondervindt, maar staan we ook stil bij wat goed gaat. Vervolgens meten we opnieuw jouw lichaamssamenstelling. Voor mijn advies houd ik steeds rekening met jou als individu. We zorgen er samen voor dat jij jouw doel bereikt!

Tijdens de opvolgconsultaties worden jouw bevindingen besproken, wat er goed gaat, maar ook welke moeilijkheden je hebt ondervonden. Telkens wordt je lichaamssamenstelling gemeten en besproken. Ten slotte kan ik je nog wat praktische tips en materiaal mee geven zodat jij jouw doel kan bereiken. Ik hecht veel belang aan een opvolggesprek omdat ik je snel terug op het goede pad kan brengen en kort op de bal kan spelen bij moeilijke momenten.

 

Kine Turnhout
dietiste Turnhout
HPH155 Turnhout

Tarieven

Eerste consultatie: 60 euro (60 min)

Tweede consultatie: 45 euro (45 min)

Opvolgconsultaties: 25 euro (max. 30 min)

Voor specifiek voedingsadvies, zoals o.a. intolerantie, allergie, low-fodmap, eetstoornis, ... kunnen de tarieven afwijken, afhankelijk van de benutte tijd.

HPH155 Turnhout

Terugbetalingen

De meeste ziekenfondsen betalen gedeeltelijk jouw consultaties bij de diëtiste terug. Neem een kijkje op hun website of vraag het mij gerust.

Evelien Van Gool Diëtiste en voedingsdeskundige

Evelien Van Gool
Diëtiste en voedingsdeskundige

BE 0711.734.134

Evelien Van Gool

Diëtiste en voedingsdeskundige

+32 (0)476 41 49 67

evelien@hph155.be

Evelien Van Gool Diëtiste en voedingsdeskundige

Over Evelien

Evelien is een gediplomeerde diëtiste en voedingsdeskundige en werkt deeltijds als diëtiste in het Sint-Dimpna ziekenhuis in Geel.

Ze is gepassioneerd door voeding en gezondheid en mensen hierin begeleiden geeft haar een boost. Evelien is lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten en volgt regelmatig bijscholingen.

Vul in en in contacteer u zo spoedig mogelijk!