logo Het Paramedisch Huis, Turnhout

Psychotherapie en studiekeuze coaching

Kine Turnhout

Psychotherapie

"All great changes are preceded by chaos."

Ik werk vanuit een benadering die verschillende therapeutische stromingen combineert, op maat van de cliënt. Wat heb jij hier en nu nodig om verder te komen? Dat wordt mijn uitgangspunt. Ik bied je de ruimte en de kaders om stil te staan en de mogelijkheden te exploreren vanuit een diepgaand inzicht in welke patronen jou belemmeren en in wat jou voedt en motiveert.

 

Tarieven
50 euro per individuele sessie van 60 minuten.

 

motivatie studiekeuze coach Turnhout
Kine Turnhout

Studiekeuze coaching

Loop je vast in je studiekeuzeproces? Zie je door de bomen het bos niet meer?
Ik bied studiekeuze coaching aan voor 5de of 6dejaars secundair onderwijs en voor studenten hoger onderwijs bij wie de twijfel is toegeslagen en die denken aan stoppen of switchen.

Ook volwassenen die toe zijn aan een nieuwe wending in hun loopbaan en daarbij een opleiding overwegen, kunnen bij mij terecht.

We laten de angst en stress los en gaan op zoek naar wat jou drijft en motiveert, naar de rode draad in alles wat je met hart en ziel doet. Misschien begeven we ons op onontgonnen gebied, daar waar jouw kracht en potentieel ligt.

Met een frisse blik zoeken we vervolgens naar een goede match binnen het opleidingsaanbod.

Na een intakegesprek kijken we naar welke methodiek het beste aansluit bij jouw vraag. Afhankelijk van waar jij je in het proces bevindt, zijn er tussen de twee en vier sessies nodig.

 

Tarieven
50 euro per individuele sessie van 60 minuten.

Lieve Derache Coach

Over Lieve

Psychologisch consulent, psychotherapeut i.o. en studiekeuze coach

Lieve werkt sinds 2008 als docent en studieloopbaanbegeleider in het hoger onderwijs. Zij heeft een master Engelse Taal- en Letterkunde en een bachelor Toegepaste Psychologie. Zij volgt het vierjarige Postgraduaat Psychotherapie in de Interactionele Vormgeving. Sinds kort is ze gecertificeerd SIMA® motivatiekompascoach.

 

Ik wil jongvolwassenen en volwassenen ondersteunen op hun pad naar persoonlijke groei en in hun zoektocht naar een betekenisvol bestaan. Met respect voor ieders unieke verhaal.

Vul in en in contacteer u zo spoedig mogelijk!